Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Denizlispor, Göztepe : Denizlispor Goztepe Karsilasmasi Icin Yola Cikti Denizli Haberleri

Denizlispor, Göztepe : Denizlispor Goztepe Karsilasmasi Icin Yola Cikti Denizli Haberleri. Yukatel denizlispor teknik direktörü hakan kutlu'nun 86 yaşındaki babası necip kutlu yaşamını yitirdi. Dakikada serdar gürler atarken denizlispor 1 puanı 86'da oscar estupinan'ın golüyle. Yoluna teknik direktör hakan kutlu ile devam etme kararı alan denizlispor, göztepe'yi ağırlıyor. 9'uncu dakikada göztepe golü buldu. Göztepe ise pimparel, murat paluli, alpaslan öztürk, tarauco, berkan emir, castro, poko.

Göztepe ⚡ spor kulübü'nün son dakika haberleri, transfer, fikstür, puan durumu ve maç sonuçlarını, göztepe tv aracılığıyla kesin ve doğru. Göztepe denizlispor maçı özeti i̇zle. Mücadeleden gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı. Yukatel denizlispor teknik direktörü hakan kutlu'nun 86 yaşındaki babası necip kutlu yaşamını yitirdi. 01 ağustos 2019, perşembe 20:51 son güncelleme:

Ozet Goztepe Denizlispor Mac Sonucu 0 0 Super Lig Spor Haberleri
Ozet Goztepe Denizlispor Mac Sonucu 0 0 Super Lig Spor Haberleri from img.fanatik.com.tr
Göztepe daha önce denizlispor ile süper lig'de oynadığı 8 maçta 4 beraberlik 4 de yenilgi almıştı. Yukatel denizlispor teknik direktörü hakan kutlu'nun 86 yaşındaki babası necip kutlu yaşamını yitirdi. Türkiye ligi maçları özetleri ► 12.09.2020 göztepe denizlispor özet i̇zle. 01 ağustos 2019, perşembe 20:51 son güncelleme: Yoluna teknik direktör hakan kutlu ile devam etme kararı alan denizlispor, göztepe'yi ağırlıyor. Denizlispor, henüz galibiyeti bulunmayan göztepe ile karşı karşıya geldi. Mustafa i̇lker coşkun xx, serkan deni̇zli̇spor i̇smail xx, furkan xx, dimov xx, mustafa keçeli xxx, kerem xx, anmar xx (cihan dk. Hızlı gelişen göztepe atağında soner'in pasında denizlispor savunması topu sektirdi.

25'inci dakikada bu kez denizlispor mutlak golü kaçırdı.

Dakikada serdar gürler atarken denizlispor 1 puanı 86'da oscar estupinan'ın golüyle. Yoluna teknik direktör hakan kutlu ile devam etme kararı alan denizlispor, göztepe'yi ağırlıyor. Göztepe ise pimparel, murat paluli, alpaslan öztürk, tarauco, berkan emir, castro, poko. Hızlı gelişen göztepe atağında soner'in pasında denizlispor savunması topu sektirdi. Dakikada sağ kanattan gelişen denizlispor atağında barrow'un ceza sahasına ortaladığı topa. Dakikada denizlispor savunmasında youssef topu uzaklaştırmakta gecikince soner'e çarpan top serdar. Denizlispor savunmasından dönen topu kontrol eden soner 25. Göztepe ⚡ spor kulübü'nün son dakika haberleri, transfer, fikstür, puan durumu ve maç sonuçlarını, göztepe tv aracılığıyla kesin ve doğru. Yukatel denizlispor , süper lig 'in 22. Bu sonuçla göztepe, averaj farkıyla liderliğe otururken denizlispor, ligin son sırasında yer aldı. 9'uncu dakikada göztepe golü buldu. Haftasında denizlispor sahasında göztepe'yi konuk ediyor. Göztepe denizlispor maçı özeti i̇zle.

Dakikada denizlispor savunmasında youssef topu uzaklaştırmakta gecikince soner'e çarpan top serdar. Yukatel denizlispor teknik direktörü hakan kutlu'nun 86 yaşındaki babası necip kutlu yaşamını yitirdi. Dakikada serdar gürler'in golüyle göztepe'ye karşı lig tarihinde oynadığı sekizinci maçta da yenilmeyen denizlispor. Yukatel denizlispor , süper lig 'in 22. Hızlı gelişen göztepe atağında soner'in pasında denizlispor savunması topu sektirdi.

Yukatel Denizlispor Goztepe 0 0 Son Dakika Spor Haberleri
Yukatel Denizlispor Goztepe 0 0 Son Dakika Spor Haberleri from i4.hurimg.com
Mücadeleden gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı. Dakikada denizlispor savunmasında youssef topu uzaklaştırmakta gecikince soner'e çarpan top serdar. Hızlı gelişen göztepe atağında soner'in pasında denizlispor savunması topu sektirdi. Denizlispor savunmasından dönen topu kontrol eden soner 25. 25'inci dakikada bu kez denizlispor mutlak golü kaçırdı. 9'uncu dakikada göztepe golü buldu. Göztepe ⚡ spor kulübü'nün son dakika haberleri, transfer, fikstür, puan durumu ve maç sonuçlarını, göztepe tv aracılığıyla kesin ve doğru. Göztepe daha önce denizlispor ile süper lig'de oynadığı 8 maçta 4 beraberlik 4 de yenilgi almıştı.

Göztepe daha önce denizlispor ile süper lig'de oynadığı 8 maçta 4 beraberlik 4 de yenilgi almıştı.

Denizlispor savunmasından dönen topu kontrol eden soner 25. Denizlispor, henüz galibiyeti bulunmayan göztepe ile karşı karşıya geldi. Göztepe daha önce denizlispor ile süper lig'de oynadığı 8 maçta 4 beraberlik 4 de yenilgi almıştı. Dakikada serdar gürler atarken denizlispor 1 puanı 86'da oscar estupinan'ın golüyle. Haftasında denizlispor sahasında göztepe'yi konuk ediyor. 25'inci dakikada bu kez denizlispor mutlak golü kaçırdı. Denizlispor ile göztepe, süper lig'de 20. Hızlı gelişen göztepe atağında soner'in pasında denizlispor savunması topu sektirdi. Göztepe denizlispor maçı özeti i̇zle. Dakikada sağ kanattan gelişen denizlispor atağında barrow'un ceza sahasına ortaladığı topa. 01 ağustos 2019, perşembe 20:51 son güncelleme: Göztepe ise pimparel, murat paluli, alpaslan öztürk, tarauco, berkan emir, castro, poko. Hızlı gelişen göztepe atağında soner'in pasında denizlispor savunması topu sektirdi.

Göztepe denizlispor maçı özeti i̇zle. 25'inci dakikada bu kez denizlispor mutlak golü kaçırdı. Dakikada serdar gürler ile öne geçti. 01 ağustos 2019, perşembe 20:51 son güncelleme: Denizlispor ile göztepe, süper lig'de 20.

Ozet Goztepe 5 1 Denizlispor
Ozet Goztepe 5 1 Denizlispor from imgrosetta.mynet.com.tr
Hızlı gelişen göztepe atağında soner'in pasında denizlispor savunması topu sektirdi. Yoluna teknik direktör hakan kutlu ile devam etme kararı alan denizlispor, göztepe'yi ağırlıyor. Dakikada sağ kanattan gelişen denizlispor atağında barrow'un ceza sahasına ortaladığı topa. 9'uncu dakikada göztepe golü buldu. Dakikada serdar gürler ile öne geçti. Yukatel denizlispor teknik direktörü hakan kutlu'nun 86 yaşındaki babası necip kutlu yaşamını yitirdi. Haftasında denizlispor sahasında göztepe'yi konuk ediyor. Bu maç ile yukatel denizlispor 23, göztepe ise 30 puana yükseldi.

Yoluna teknik direktör hakan kutlu ile devam etme kararı alan denizlispor, göztepe'yi ağırlıyor.

Dakikada serdar gürler atarken denizlispor 1 puanı 86'da oscar estupinan'ın golüyle. Denizlispor, henüz galibiyeti bulunmayan göztepe ile karşı karşıya geldi. Bu takımlara ait son karşılaşmalar bilgisi bulunmuyor. Mücadeleden gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu maç ile yukatel denizlispor 23, göztepe ise 30 puana yükseldi. 25'inci dakikada bu kez denizlispor mutlak golü kaçırdı. Bu sonuçla göztepe, averaj farkıyla liderliğe otururken denizlispor, ligin son sırasında yer aldı. Hafta içinde teknik direktör yalçın koşukavak ile yollarını ayıran denizlispor'da göreve hakan kutlu getirilmişti. Dakikada serdar gürler ile öne geçti. 9'uncu dakikada göztepe golü buldu. Dakikada sağ kanattan gelişen denizlispor atağında barrow'un ceza sahasına ortaladığı topa. Göztepe, ligin açılış haftasında denizlispor ile karşı karşıya geldi. Göztepe ise pimparel, murat paluli, alpaslan öztürk, tarauco, berkan emir, castro, poko.

Post a Comment for "Denizlispor, Göztepe : Denizlispor Goztepe Karsilasmasi Icin Yola Cikti Denizli Haberleri"